Hírek

ERSTE Marlow Project

Nagyon izgalmas filmet készíthettünk ez ERSTE-CITI összeölvadásáról. Hosszú és fáradságos munka után egyetlen éjszaka álltak át a banki rendszerek.

SALVUS Reklámfilm Forgatás

A SALVUS Orr,- és szájspray reklámspotját a szinopszistól, a forgatáson át az utómunkáig a Water Film készítette. Cél egy olyan spot gyártása volt, ami egy picit "kiveri a biztosítékot" a nézőben.

NMHH Bűvösvölgy Oktatóanyagok

A tudatos médiafogyasztást és a hírértést segítő, gyerekeknek szóló foglalkozásokhoz forgattahttunk minta híradóanyagokat a Bűvösvölgy Médiaértés-oktató központnak. Büszkék vagyunk az NMHH megrendelésére.

Magyar Marketingszövetség Együttműködés

A Magyar Marketingszövetséggel kötött megállapodás alapján forgattuk a Marketingvágta és a Marketing Masters rendezvényeket. Image spotok és rengeteg önálló interjú készült. A részvétel pedig nekünk sem vált kárunkra.

OTP Agrárhajó Rendezvény Film

Büszkék vagyunk új ügyfelünkre és reméjük, hogy ők is elégedettek velünk. Az OTP Agrárhajó már nem is az első munkánk volt együtt és reméljük, hogy messze nem is az utolsó.

TESCO Családi és Sportnap

Évek óta csináljuk ezeket a fantasztikus hangulatú Családi és Sportnapokat a TESCÓnak, de az idei időjárás olyan kegyes volt, hogy kora ősz ellenére az egész hétvége hamisítatlan beach partyvá változott!

REMY Europe Filmek

A REMY egy amerikai autóipari cég, mely főleg indítómotorokat és generátorokat újít fel gyári színvonalon. Több image és HR filmet forgattunk nekik. Férfiaknak ez eleve érdekes terület.

WATER FILM a Balaton Soundon

Annyira megtetszettek felszereléseink a "soundolóknak", hogy rögtön le is nyúlták a kamerastatívunkat, ami szerintük elengedhetetlen volt számukra egy jó szelfihez. Szívesen adtuk, mert nekünk is lett egy két jó képünk.

TESCO Tréning Filmek

Az áruházlánc új belébő kollégáinak forgattunk "how to do" tréningfilmet a zöldség,-gyümölcs és a csemege osztályon. Természetesen kizárólag éjszakánként.

Bocuse d'Or Budapest

A Francia EURONEWS hírcsatorna a Water Film-et kérte fel a Bocuse d'Or európai döntőjének forgatására. Azért ez valóban inkább művészet, mint puszta főzés. Nem mellesleg Széll Tamás csapata lett a győztes.

The Ritz-Carlton

A The Ritz-Carlton Budapesten a volt Le Meridien hotelt alakította át saját arculatára. A teljes bontást és átépítést végig követtük, melyből egy case study filmecske lett a végén. A hotel bisztróját mindenképpen próbáljátok ki!

Sopron AEGON forgatás

Sopronban, Szombathelyen és Budapesten forgattuk az AEGON Biztosító Zrt. öt részes corporate filmjét. Ha jó fej fodrászt és sminkest viszel magaddal a forgatásra, akkor a hangulat garantált! Nekünk elhihetitek.

UNICEF Promóció Madárral

Erdei Zsolt volt az UNICEF-Cartoon Network közös, gyermekbántalmazás elleni kampányának arca. A promo mind OnAir, mind pedig OnLine verzióban elkészült és a Turner Company projektfelelőse szerint remek munka volt! Köszönjük!

Crans Montana

Crans-Montanaban drónoztunk a városról, épületekről, megvalósult és tervezett ingatlanokról. Nagyon szép időnk volt, így egészen jól sikerült képeink lettek.

Svájci ingatlanok

Egy svájci ingatlanos cégtől kaptunk, -és remélhetőleg kapunk a jövőben is- megbízást eladó/kiadó ingatlanok filmezésére. Olyan fantasztikus panorámájú lakásokban járhattunk, hogy a komplett stáb időről időre ledermedt a látványtól.

Libertad image film

A Libertad Mozgás és -Életmód stúdió rendelt tőlünk egy népszerűsítő, figyelem felhívó image spotot. Ilyen vidám hölgyek közé bármikor szívesen megyünk máskor is...

TESCO élelmiszeradomány gyűjtés

A Magyar Élelmiszerbank és TESCO közös, karácsonyi adománygyűjtésre buzdító filmjét forgattuk. Egy nehéz sorsú családnál is jártunk, ahol a gyermekek el sem akartak minket engedni. Imádták a kameráinkat és a fura lámpáinkat.

Cartoon Network promóció

Puskás Petiékkel (Biebers zenekar) készíthettünk promo spotot a Cartoon Network számára. Színeset & Vicceset, mert a Cartoon Network egy színes, vicces gyerekcsatorna, ugye. ;)

Édes élet a Szamosnál

Ennyire édes még soha semelyik forgatásunk nem volt! Az új Szamos Gyöngypraliné bevezetéséhez a cég vezetői úgy döntöttek, hogy egy minél hitelesebb, valódi helyszínen, valódi dolgozókkal felvett őszinte reklámot szeretnének készíttetni. Ennek kivitelezésére pedig minket kértek fel. Ezt ezúton is köszönjük nekik!

Készül az új "dizain" film

Megtiszteltetés, hogy egy olyan jeles enteriőr specialistának dolgozhattunk mint Zai Viktória. A szép és letisztult formák között gyerekjáték volt szép képeket fényképezni. A remek forgatási hangulat pedig csak hab volt a tortán. Köszönjük Jávori Zsuzsi közreműködését!

Singh Vikivel forgattunk Nyíregyházán

Európai Uniós pályázatokból megvalósult fejlesztésekről forgatunk miniprogramokat a Brand Factory megbízásából. A sorozat elkészült elemei már futnak a TV2 csatornán. Vikivel nagyon könnyű dolgunk volt! Mindent mosolyogva, örömmel és könnyedén csinált, majd a végén még ő köszönte meg, hogy együtt dolgozhattunk. Mi is nagyon köszönjük! Élmény volt!

Preventissimo forgatas a MészárSteak húsüzletben

Ilyen válaSteak mellett nagyszerű forgatni a hűtőpultot. Személyesen is sokat tanultunk arról, hogy mit, miért, és hogyan kell figyelni vásárláskor. Azt tudták, hogy a legjobb éttermekbe ők szâllítják a hamburger húst?

"Future Store" forgatás a TESCOban

A TESCO Europe új áruházi struktúrájának kialakítása zajlik Magyarországon. Az erről szóló Case Study filmet a Water Film stábja most kezdte el forgatni. A cél egy nemzetközivé tehető belső kommunikációs anyag létrehozása, oly módon, hogy a cégcsoporthoz tartozó országokban ugyanazt a képi anyagot használhassák más-más felirattal.

Image Spot forgatás a DANA amerikai jármű gyártó vállalatnál

A 10 éve Magyarországon is termelő DANA a Water Filmet kérte fel 4 db image spot filmjének elkészítésére. Mindig nagy megtiszteltetés, ha nemzetközi igényeknek is megfelelhetünk. Megrendelőnk negyon elégedett volt a kapott termékekkel.

EGIS spot forgatása a Brand Factory megbízásából

A Water Film felelt a vizuális megvalósításért és bocsájtotta rendelkezésre a forgatási eszközöket. 3 országban, két kamerával voltunk jelen. Nagyon jó hangulatú és érdekes munka volt. Annyit egy nap még nem öltözködtünk, mint a forgatási napokon. Köszönjük a Brand Factorynek, hogy újra minket választott alvállalkozójának!